Voedingsbegeleiding Bodysupport

Wil jij je gewenste doelen behalen? Dan is ook voeding heel erg belangrijk. Met de voedingsbegeleiding van SPORTIEFV helpen wij je hierbij. Of je nou vetmassa wil verliezen, spiermassa wil winnen, wil stoppen met medicatie of meer energie wil krijgen, met de juiste voedingspatronen en weeklijsten die wij bieden, is alles mogelijk.

Vanuit SPORTIEFV krijg je begeleiding van een inlevende en kundige gewichtsconsulent die je weegt, meet en voedingslijsten op maat maakt. Om de twee weken zien we elkaar. Er is een weegmoment, we bespreken hoe het gaat en we stellen nieuwe voedingslijsten samen. Heb jij allergieën? Ben je vegetarisch? Geen probleem, daar houden wij rekening mee.

De voedingslijsten zijn makkelijk te hanteren. Je ontvangt bij de weeklijsten een vervangende voedingslijst, voor het geval je die dag toch iets anders wilt eten. Ook ontvang je een boodschappenlijst. Voor vragen tussendoor is er iedere week via de mail een contactmoment met de gewichtsconsulent.

De voedingsbegeleidingstrajecten van SPORTIEFV duren acht weken, twaalf weken of langer. Om de week brengen we middels de meetmomenten jouw fysieke vooruitgang in kaart. Met de reeds geplande weeg- en meetafspraken met de gewichtsconsulent heb jij een stok achter de deur om het vol te houden. Het is tijd om gezond te eten!

wat ze zeggen