Bedrijfs fitness

 • Een hogere omzet voor jouw bedrijf door harder werkend en slimmer werkend personeel. Dat bereik je door te investeren in jouw personeel. Maak ze fitter. Houd ze scherp. Maar op een juist en leuke manier!
 • 1 uur per week samenkomen op een andere plek dan kantoor. Samen trainen bij Sportiefv onder of na werktijd leidt tot Fitter en Energieker personeel.
 • Met een lach naar je werk! Personeel dat voor jouw bedrijf door het vuur gaat. En een stap harder gaat werken. Hierbij is een goede werksfeer essentieel. Door de leuke trainingsactiviteiten bij Sportiefv neemt het Teambuilding gevoel toe met 200%.
 • Minder verzuim onder het personeel.
 • Minder spanning en stress.
 • Energieker personeel.
 • Vrolijk en Fit personeel.
 • Personeel dat trots is om voor jouw bedrijf te werken. En niet verder gaat kijken naar andere mogelijke werkplekken.

Dit wil jij toch ook?

Wacht niet langer! Geef jouw personeel wat ze verdienen.
Dit verdien jij dubbel en dwars terug.

Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - bedrijfsfitness

Wil jij fitter personeel? Minder tot geen verzuim? Een super gezellig werksfeer? Dan ben je bij SPORTIEFV aan het juiste adres. Trainen bij Sportiefv met 1 van onze kundige trainers is een feestje. Een goede start van de dag. Een leuke onderbreking van het werk. Of een leuke afsluiter van de dag. Sportiefv past zich aan aan de wensen van jouw bedrijf. Onze ervaring met bedrijfsfitness-trainingen is dat jouw personeel fitter en energieker wordt. Minder stress gaat ervaren. En er een gevoel van teambuilding heerst.
Dat is wat jij nodig hebt!

Investeer in jouw personeel of jouw management. Fitte werknemers en ondernemers presteren beter, zo blijkt uit onderzoek van TNO en NOC*NSF. Dit onderzoek laat zien dat de uitval van werknemers door de inzet van bedrijfsfitness gemiddeld daalt van 9% naar 2%. Tevens neemt de arbeidsproductiviteit met gemiddeld 12,5% toe!

Bedrijfsfitness kan hoge ziektekosten stoppen, stress en hoge werkdruk verminderen, vermoeide en futloze werknemers voorkomen en het zorgt ervoor dat de mensen in jouw bedrijf blessurevrij blijven. Werknemers die sporten, zullen zich beter kunnen concentreren, worden fysiek sterker, hebben een betere conditie, meer zelfvertrouwen en zijn minder vaak ziek. Dus waar wacht jij nog op?

De trainers van SPORTIEFV komen graag bij jou langs om te bespreken wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij luisteren en kijken goed naar de behoefte van jouw bedrijf en stellen samen een passend vitaliteitsplan op. Wij stellen hele mooie en haalbare doelen. Willen jullie meedoen met een MUD RUN? Of Bosloop? Een MTB competitie of een zeskamp op locatie? Wij gaan jouw personeel hierop voorbereiden. Dit doen we met wekelijkse trainingen, individueel of in groepsverband. Leuke Functionele Kracht en Conditionele trainingen.

Ik wil fitte collega’s. Claim hier jouw gratis bedrijfstraining

  Uitstekend
  Gebaseerd op 61 recensies
  helen vermeulen
  helen vermeulen
  19/04/2023
  ben net lid (5 weken) en volg de groepstrainingen. Instructeurs zijn jong, professioneel & enthousiast. Veel persoonlijke aandacht, prettige sfeer. Appeltje (of banaan) voor de dorst na training aardige bijkomstigheid.
  Hans Wicherink
  Hans Wicherink
  18/02/2023
  Goed uitleg voor de oefeningen
  Igna Hendriks
  Igna Hendriks
  28/01/2023
  De oefeningen zijn uitdagend, worden goed uitgelegd en de houding wordt waar nodig gecorrigeerd. Trainers zijn goed op de hoogte van oefeningen en voeding voor alle leeftijden.
  annemiek tinselboer
  annemiek tinselboer
  11/01/2023
  Sport nu 3 jaar bij sportiefv. Fijne en persoonlijke begeleiding. Zowel op fysiek als voedingsgebied kun je hier terecht. Na 3 jaar nog steeds erg enthousiast.
  R. van Ling
  R. van Ling
  06/01/2023
  Sinds september 2021 bij Frank aan het sporten samen met mijn dochter. Ik had nog geen ervaring met sporten in een sportschool en dit was dus best een grote stap op mijn 70e! Inmiddels 1,5 jaar verder en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik voel me fitter en ga iedere week met plezier richting de krachttraining!
  Bram Aaldering
  Bram Aaldering
  06/01/2023
  Super leuke groepslessen en de mogelijkheid om zelfstandig te trainen!
  Wouter Giesen
  Wouter Giesen
  05/01/2023
  Hele fijne sportschool. Zeer toegankelijk voor beginner en gevorderder. Frank en de andere trainers zijn zeer vriendelijke mensen die een fijne sfeer met elkaar weten te creëren. Aanrader!
  Gerda Ebbers
  Gerda Ebbers
  05/01/2023
  SPORTIEFV is een zeer fijne sportschool. Je krijgt er goede begeleiding en er zijn veel variaties ivm beweging.Ik zou het iedereen aanraden om daar te sporten. En wat ik ook erg belangrijk vind is dat de sfeer heel goed is!!
  Steven Giesen
  Steven Giesen
  05/01/2023
  enthousiast team van trainers met veel variatie voor ieder niveau!