Bedrijfs fitness

 • Een hogere omzet voor jouw bedrijf door harder werkend en slimmer werkend personeel. Dat bereik je door te investeren in jouw personeel. Maak ze fitter. Houd ze scherp. Maar op een juist en leuke manier!
 • 1 uur per week samenkomen op een andere plek dan kantoor. Samen trainen bij Sportiefv onder of na werktijd leidt tot Fitter en Energieker personeel.
 • Met een lach naar je werk! Personeel dat voor jouw bedrijf door het vuur gaat. En een stap harder gaat werken. Hierbij is een goede werksfeer essentieel. Door de leuke trainingsactiviteiten bij Sportiefv neemt het Teambuilding gevoel toe met 200%.
 • Minder verzuim onder het personeel.
 • Minder spanning en stress.
 • Energieker personeel.
 • Vrolijk en Fit personeel.
 • Personeel dat trots is om voor jouw bedrijf te werken. En niet verder gaat kijken naar andere mogelijke werkplekken.

Dit wil jij toch ook?

Wacht niet langer! Geef jouw personeel wat ze verdienen.
Dit verdien jij dubbel en dwars terug.

Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - bedrijfsfitness

Wil jij fitter personeel? Minder tot geen verzuim? Een super gezellig werksfeer? Dan ben je bij SPORTIEFV aan het juiste adres. Trainen bij Sportiefv met 1 van onze kundige trainers is een feestje. Een goede start van de dag. Een leuke onderbreking van het werk. Of een leuke afsluiter van de dag. Sportiefv past zich aan aan de wensen van jouw bedrijf. Onze ervaring met bedrijfsfitness-trainingen is dat jouw personeel fitter en energieker wordt. Minder stress gaat ervaren. En er een gevoel van teambuilding heerst.
Dat is wat jij nodig hebt!

Investeer in jouw personeel of jouw management. Fitte werknemers en ondernemers presteren beter, zo blijkt uit onderzoek van TNO en NOC*NSF. Dit onderzoek laat zien dat de uitval van werknemers door de inzet van bedrijfsfitness gemiddeld daalt van 9% naar 2%. Tevens neemt de arbeidsproductiviteit met gemiddeld 12,5% toe!

Bedrijfsfitness kan hoge ziektekosten stoppen, stress en hoge werkdruk verminderen, vermoeide en futloze werknemers voorkomen en het zorgt ervoor dat de mensen in jouw bedrijf blessurevrij blijven. Werknemers die sporten, zullen zich beter kunnen concentreren, worden fysiek sterker, hebben een betere conditie, meer zelfvertrouwen en zijn minder vaak ziek. Dus waar wacht jij nog op?

De trainers van SPORTIEFV komen graag bij jou langs om te bespreken wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij luisteren en kijken goed naar de behoefte van jouw bedrijf en stellen samen een passend vitaliteitsplan op. Wij stellen hele mooie en haalbare doelen. Willen jullie meedoen met een MUD RUN? Of Bosloop? Een MTB competitie of een zeskamp op locatie? Wij gaan jouw personeel hierop voorbereiden. Dit doen we met wekelijkse trainingen, individueel of in groepsverband. Leuke Functionele Kracht en Conditionele trainingen.

Ik wil fitte collega’s. Claim hier jouw gratis bedrijfstraining

  Uitstekend
  Gebaseerd op 70 recensies
  Twan Ruikes
  Twan Ruikes
  29/12/2023
  Fijne sportschool! Mogelijkheid tot 17uur/7dagen te trainen. Voldoende ruimte en materiaal/ apparaten beschikbaar.
  Corine Kemperman
  Corine Kemperman
  10/11/2023
  SPORTIEFV geweldig gewoon super goede en zeer relaxte trainers/trainsters. In een half jaar mijn doel al bereikt zonder goede personal trainer had ik dit niet gered. Top!!
  Marcel Van Alen
  Marcel Van Alen
  06/11/2023
  Frank en de personal trainers zijn fantastische begeleiding met herstel van mijn 2 herseninfarcten ( mentale en geestelijk herstel) kan iedereen deze sportschool aanbevelingen
  Marissa Vink
  Marissa Vink
  06/11/2023
  Hele fijne begeleiding, gezelligheid en genoeg uitdaging.
  Tom Hendriksen
  Tom Hendriksen
  16/10/2023
  Top sportschool!! Gevarieerde en uitdagende groepslessen. Vakkundige en zeer goede personal trainingen. Alles aanwezig voor een complete training
  Arthur Toonen
  Arthur Toonen
  16/10/2023
  FC Bergh VR1 is het seizoen 2023-2024 gestart met 1 keer per week een cross-fit sessie o.l.v. Zoë bij Sportiefv in 's-Heerenberg. Na 8 weken achtereen intensief te hebben getraind onder leiding van een enthousiaste Zoë is het seizoen top fit begonnen met tot op heden prachtige sportieve resultaten. Frank, dank voor je steun en van de winter gaan we dit herhalen om ook gedurende de donkere winterdagen onze fysieke gesteldheid op pijl te houden. Namens FC Bergh VR1 dank en tot januari.
  rens Berntsen
  rens Berntsen
  08/08/2023
  Ondanks de zomerstop toch fit kunnen blijven met de spelers en speelsters van Den Dam 2 en NVC/Den Dam. Leuke en afwisselende groepslessen gehad (functional, WOD) met enthousiaste instructeurs.
  helen vermeulen
  helen vermeulen
  06/08/2023
  als senior volg ik de groepstrainingen. Instructeurs zijn jong. Soms is de muziek zo luid zodat ik de instructies niet kan horen.