Waar ben jij naar op zoek?


Wil jij vet verliezen? Spiermassa winnen? In SHAPE komen? Gezonder leren eten?
Welk doel jij ook hebt, SPORTIEFV helpt jou daarbij!

Personal training

1-op-1 werken aan jouw beste shape ooit met de Sportiefv succesformule. Voor 100% blijvende resultaten! Personal Training is één van de meest effectieve manieren om te werken aan jouw doelstellingen. Samen met jouw kundige Sportiefv-trainer ga jij voor mooie en blijvende resultaten.

Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - personal training
Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - functional training

Groeps training

Er zijn hele uitdagende, ontspannende, gezellige, fanatieke, zware en pittige groepstrainingen. Maar ze zijn vooral leuk en voor ieder niveau. Jong en oud. Binnen of buiten.
Check ze allemaal!

Fitness

Fitness jij liever met cardio- en krachtapparaten? Of met dumbells, kettle bells en stangen? Sportiefv heeft wat jij zoekt! In onze complete Sportbox vind je namelijk alles wat jij nodig hebt. Krijg een eigen toegang tot onze Sportbox en kom trainen tussen 06:00 uur in de ochtend en 23:00 uur in de avond. Sportiefv is iedere dag van de week geopend.
Geen excuses en kom van die bank af!

Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - power training
Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - 8 weken challenge

8 weken challenge

Wil jij in korte tijd veel resultaat boeken? De 8 weken-challenge is hier helemaal op gericht. De naam zegt het al. Dit is acht weken lang bikkelen om fitter, sterker en energieker te worden.

Bedrijfs fitness

Wil jij fitter personeel? Minder tot geen verzuim? Een super gezellig werksfeer? Dan ben je bij SPORTIEFV aan het juiste adres. Trainen bij Sportiefv met 1 van onze kundige trainers is een feestje. Een goede start van de dag. Een leuke onderbreking van het werk. Of een leuke afsluiter van de dag. Sportiefv past zich aan aan de wensen van jouw bedrijf. Onze ervaring met bedrijfsfitness-trainingen is dat jouw personeel fitter en energieker wordt. Minder stress gaat ervaren. En er een gevoel van teambuilding heerst.

  Uitstekend
  Gebaseerd op 70 recensies
  Twan Ruikes
  Twan Ruikes
  29/12/2023
  Fijne sportschool! Mogelijkheid tot 17uur/7dagen te trainen. Voldoende ruimte en materiaal/ apparaten beschikbaar.
  Corine Kemperman
  Corine Kemperman
  10/11/2023
  SPORTIEFV geweldig gewoon super goede en zeer relaxte trainers/trainsters. In een half jaar mijn doel al bereikt zonder goede personal trainer had ik dit niet gered. Top!!
  Marcel Van Alen
  Marcel Van Alen
  06/11/2023
  Frank en de personal trainers zijn fantastische begeleiding met herstel van mijn 2 herseninfarcten ( mentale en geestelijk herstel) kan iedereen deze sportschool aanbevelingen
  Marissa Vink
  Marissa Vink
  06/11/2023
  Hele fijne begeleiding, gezelligheid en genoeg uitdaging.
  Tom Hendriksen
  Tom Hendriksen
  16/10/2023
  Top sportschool!! Gevarieerde en uitdagende groepslessen. Vakkundige en zeer goede personal trainingen. Alles aanwezig voor een complete training
  Arthur Toonen
  Arthur Toonen
  16/10/2023
  FC Bergh VR1 is het seizoen 2023-2024 gestart met 1 keer per week een cross-fit sessie o.l.v. Zoë bij Sportiefv in 's-Heerenberg. Na 8 weken achtereen intensief te hebben getraind onder leiding van een enthousiaste Zoë is het seizoen top fit begonnen met tot op heden prachtige sportieve resultaten. Frank, dank voor je steun en van de winter gaan we dit herhalen om ook gedurende de donkere winterdagen onze fysieke gesteldheid op pijl te houden. Namens FC Bergh VR1 dank en tot januari.
  rens Berntsen
  rens Berntsen
  08/08/2023
  Ondanks de zomerstop toch fit kunnen blijven met de spelers en speelsters van Den Dam 2 en NVC/Den Dam. Leuke en afwisselende groepslessen gehad (functional, WOD) met enthousiaste instructeurs.
  helen vermeulen
  helen vermeulen
  06/08/2023
  als senior volg ik de groepstrainingen. Instructeurs zijn jong. Soms is de muziek zo luid zodat ik de instructies niet kan horen.