Waar ben jij naar op zoek?


Wil jij vet verliezen? Spiermassa winnen? In SHAPE komen? Gezonder leren eten?
Welk doel jij ook hebt, SPORTIEFV helpt jou daarbij!

Personal training

1-op-1 werken aan jouw beste shape ooit met de Sportiefv succesformule. Voor 100% blijvende resultaten! Personal Training is één van de meest effectieve manieren om te werken aan jouw doelstellingen. Samen met jouw kundige Sportiefv-trainer ga jij voor mooie en blijvende resultaten.

Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - personal training
Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - functional training

Groeps training

Er zijn hele uitdagende, ontspannende, gezellige, fanatieke, zware en pittige groepstrainingen. Maar ze zijn vooral leuk en voor ieder niveau. Jong en oud. Binnen of buiten.
Check ze allemaal!

Fitness

Fitness jij liever met cardio- en krachtapparaten? Of met dumbells, kettle bells en stangen? Sportiefv heeft wat jij zoekt! In onze complete Sportbox vind je namelijk alles wat jij nodig hebt. Krijg een eigen toegang tot onze Sportbox en kom trainen tussen 06:00 uur in de ochtend en 23:00 uur in de avond. Sportiefv is iedere dag van de week geopend.
Geen excuses en kom van die bank af!

Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - power training
Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - 8 weken challenge

8 weken challenge

Wil jij in korte tijd veel resultaat boeken? De 8 weken-challenge is hier helemaal op gericht. De naam zegt het al. Dit is acht weken lang bikkelen om fitter, sterker en energieker te worden.

Bedrijfs fitness

Wil jij fitter personeel? Minder tot geen verzuim? Een super gezellig werksfeer? Dan ben je bij SPORTIEFV aan het juiste adres. Trainen bij Sportiefv met 1 van onze kundige trainers is een feestje. Een goede start van de dag. Een leuke onderbreking van het werk. Of een leuke afsluiter van de dag. Sportiefv past zich aan aan de wensen van jouw bedrijf. Onze ervaring met bedrijfsfitness-trainingen is dat jouw personeel fitter en energieker wordt. Minder stress gaat ervaren. En er een gevoel van teambuilding heerst.

  Uitstekend
  Gebaseerd op 61 recensies
  helen vermeulen
  helen vermeulen
  19/04/2023
  ben net lid (5 weken) en volg de groepstrainingen. Instructeurs zijn jong, professioneel & enthousiast. Veel persoonlijke aandacht, prettige sfeer. Appeltje (of banaan) voor de dorst na training aardige bijkomstigheid.
  Hans Wicherink
  Hans Wicherink
  18/02/2023
  Goed uitleg voor de oefeningen
  Igna Hendriks
  Igna Hendriks
  28/01/2023
  De oefeningen zijn uitdagend, worden goed uitgelegd en de houding wordt waar nodig gecorrigeerd. Trainers zijn goed op de hoogte van oefeningen en voeding voor alle leeftijden.
  annemiek tinselboer
  annemiek tinselboer
  11/01/2023
  Sport nu 3 jaar bij sportiefv. Fijne en persoonlijke begeleiding. Zowel op fysiek als voedingsgebied kun je hier terecht. Na 3 jaar nog steeds erg enthousiast.
  R. van Ling
  R. van Ling
  06/01/2023
  Sinds september 2021 bij Frank aan het sporten samen met mijn dochter. Ik had nog geen ervaring met sporten in een sportschool en dit was dus best een grote stap op mijn 70e! Inmiddels 1,5 jaar verder en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik voel me fitter en ga iedere week met plezier richting de krachttraining!
  Bram Aaldering
  Bram Aaldering
  06/01/2023
  Super leuke groepslessen en de mogelijkheid om zelfstandig te trainen!
  Wouter Giesen
  Wouter Giesen
  05/01/2023
  Hele fijne sportschool. Zeer toegankelijk voor beginner en gevorderder. Frank en de andere trainers zijn zeer vriendelijke mensen die een fijne sfeer met elkaar weten te creëren. Aanrader!
  Gerda Ebbers
  Gerda Ebbers
  05/01/2023
  SPORTIEFV is een zeer fijne sportschool. Je krijgt er goede begeleiding en er zijn veel variaties ivm beweging.Ik zou het iedereen aanraden om daar te sporten. En wat ik ook erg belangrijk vind is dat de sfeer heel goed is!!
  Steven Giesen
  Steven Giesen
  05/01/2023
  enthousiast team van trainers met veel variatie voor ieder niveau!