Sportiefv biedt veel variatie aan in groepstrainingen!

Er zijn hele uitdagende, ontspannende, gezellige, fanatieke, zware en pittige groepstrainingen.
Maar ze zijn vooral Leuk, voor ieder niveau, jong en oud, binnen of buiten.
Check ze allemaal.

Functional training

Wil jij heel sterk worden? Veel en snel vetten verliezen? Een super conditie opbouwen? Dan zijn de Sportiefv Functional trainingen wat jij zoekt! Met deze Circuit-training verbeter je direct je kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. De oefeningen zijn functioneel, dat wil zeggen dat je jouw lichaam traint om activiteiten uit het dagelijks leven gemakkelijker te kunnen uitvoeren.

Aan een Functional training kunnen maximaal 14 sporters deelnemen.

De training is voor zowel beginners als voor de gevorderde sporters. De kundige trainers zetten lekkere up-tempo muziek op en zorgen ervoor dat iedereen met een goede houding en techniek traint. Tijdens deze circuittraining trainen we met corebags, bars, plates, dumbells, slamballs, dynabands, kettle bells, ropes en nog veel meer. Na deze complete, gezellige en fanatieke training zit jij weer vol met positieve energie. We zien je graag bij de volgende Functional training!

Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - functional training
Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - wod training

Workout of the day

Houd jij van afwisseling? Wil jij next level trainen? Dan raden wij je aan om te kiezen voor de Sportiefv WOD-training. WOD staat voor ‘Workout of the Day’. De trainer van SPORTIEFV schrijft iedere training weer een nieuwe WOD op het bord. Een training is dus nooit hetzelfde! Niet alleen het soort oefeningen verschilt, ook de intensiteit per oefening varieert. Bars, plates, dumbells, kettle bells, ringen, boxen: al deze materialen komen tijdens deze training langs. Dit zal het maximale in jou naar boven halen en zorgt ervoor dat jij sterker, explosiever, fitter en energieker wordt. Daag jezelf uit! Join de WOD-training!

BBB training

De belangrijkste regio Buik, Billen en Benen pak jij hier goed aan. Wil jij strakke en sterke buik, billen en benen? Dan moet je zeker naar de Sportiefv BBB-training. BBB is dé training om jouw ‘probleemgebieden’ aan te pakken. Deze leuke, uitdagende cardio- en krachttraining met materialen als kettle bells, bars, dumbells, dynabands en steps maakt het complete lichaam sterker. Doordat je in kleine groepjes traint, is er ruimte voor persoonlijke aandacht van één van de SPORTIEFV-trainers. Nadien praten we gezellig na aan de gezellige grote tafel. Train jij de volgende keer mee? Join de BBB.

Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - BBB training
Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - power training

Power training

Meer kracht en spieren! Daar staat de Sportiefv Powertraining voor. Keiharde armen, borst, schouders, rug, billen en benen. Tijdens de Power Training doe jij compound-oefeningen. Dat zijn grote samengestelde oefeningen. De squat, deadlift, pull, chest press, shoulder press komen allemaal terug. Door de zware training gaat je verbranding omhoog en verlies je indirect makkelijk lichaamsvet. De herhalingen houden we op 5 keer 5. Zodat jij lekker zwaar kan trainen. We gaan hier het maximale uit je halen. De training is zowel voor beginners als gevorderden, omdat wij je tijdens deze training goed coachen op jouw houding en techniek. Houd jij van uitdaging? Zware gewichten tillen? Wil jij een Arnold-training? Join dan de POWER.

Hypertrofie training

Hypertrofie staat voor Volume-training. Net als bij de Power gaan we zware gewichten tillen. Alleen de herhalingen vergroten we naar 3 sets van 10 tot 15 herhalingen. Hierdoor gaan we de spieren echt oppompen! Keiharde, sterke en grote spieren krijgen we te zien. De squat, deadlift, pull, chest press, shoulder press komen allemaal terug. Door de zware training gaat je verbranding omhoog en verlies je indirect makkelijk lichaamsvet. Deze training is voor zowel beginner als gevorderde een succes. De trainer laat jou trainen met de juiste houding en technieken. Deze unieke training wil je echt proberen! Join de Sportiefv hypertrofietraining en voel je spieren groeien!

Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - hypertrofie training
Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - bootcamp training

Bootcamp training

Sport jij graag in de buitenlucht? Ook dat kan bij Sportiefv! Wij bieden bootcamptrainingen aan bij onze sportbox en bij FC Bergh in het bos. Onder leiding van één van onze trainers ga je aan de slag met krachtoefeningen, hardlopen, intervaltrainingen, core-oefeningen en nog veel meer. Jij traint met corebags, speedladders, kettle bells, TRX, outdoor materialen en je eigen lichaamsgewicht. Je wordt sterker, strakker en je verbrandt vet. Jij bent toch ook niet bang voor een beetje regen of wind? Buiten trainen is heerlijk!

Yoga

Werken aan je kracht, balans en een ontspannen geest? Start dan met YOGA. Yoga wordt verzorgt in een rustige en relaxte ruimte. Onze yoga-juf neemt jou mee in een training met verschillende dynamische oefeningen waarbij je metaal helemaal tot rust komt. Je mobiliteit en soepelheid nemen toe naarmate je vaker meedoet met deze training. Breng je lichaam en geest tot rust en join de Sportiefv yoga-training.

Functional kids

Tieners tussen de 9 en 14 jaar opgelet! Deze Functional Kids-training bij Sportiefv is speciaal voor jullie. Samen leuke en uitdagende challenges uitvoeren? Gewichten verslepen? Tractor banden omgooien? Rennen, springen, vliegen? Tijdens deze training worden jullie begeleid door een docent(e) van de ALO. Wij maken er iedere week weer een feest van! We gebruiken de hele sportbox en al het materiaal. Hebben jullie aan het einde van de training nog steeds zoveel energie?

Senior fit

De Senior Fit trainingen zijn voor de 55+ sporter die op een rustiger tempo willen bewegen en trainen.

Er staat iedere week een leuke en complete training voor jullie klaar. De trainer begeleidt jullie hier vlekkeloos doorheen. We gebruiken de roeiers, bikes, kracht-apparaten en verscheidene losse gewichten. Lukt iets niet? Dan geeft de trainer legio aan andere opties. De training is gezellig, hartslag-verhogend en kracht-onderhoudend. Wil jij gezond en sterk ouder worden? Doe dan snel mee met de Senior Fit trainingen bij Sportiefv.

Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - senior fit training
Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - bokzak training

Bokzak training

Combineer 30 minuten Functional met 30 minuten boksen op een bokszak en je hebt ‘DE’ training voor krachtopbouw en vetverbranding. Sportiefv heeft een prachtige stellage met 7 bokszakken. Voor de eerste trainingen kun je bij ons terecht voor het lenen van bokshandschoenen. Tijdens een bokszaktraining maak je je hoofd lekker leeg. Het stoten, knieën, trappen met de juiste technieken op de bokszakken zorgt voor een ontspannen koppie. De Functional zorgt voor krachtopbouw. Wat wil je nog meer? Deze training is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. Na deze training heb je 100% zeker een voldaan gevoel.

Uitstekend
Gebaseerd op 61 recensies
helen vermeulen
helen vermeulen
19/04/2023
ben net lid (5 weken) en volg de groepstrainingen. Instructeurs zijn jong, professioneel & enthousiast. Veel persoonlijke aandacht, prettige sfeer. Appeltje (of banaan) voor de dorst na training aardige bijkomstigheid.
Hans Wicherink
Hans Wicherink
18/02/2023
Goed uitleg voor de oefeningen
Igna Hendriks
Igna Hendriks
28/01/2023
De oefeningen zijn uitdagend, worden goed uitgelegd en de houding wordt waar nodig gecorrigeerd. Trainers zijn goed op de hoogte van oefeningen en voeding voor alle leeftijden.
annemiek tinselboer
annemiek tinselboer
11/01/2023
Sport nu 3 jaar bij sportiefv. Fijne en persoonlijke begeleiding. Zowel op fysiek als voedingsgebied kun je hier terecht. Na 3 jaar nog steeds erg enthousiast.
R. van Ling
R. van Ling
06/01/2023
Sinds september 2021 bij Frank aan het sporten samen met mijn dochter. Ik had nog geen ervaring met sporten in een sportschool en dit was dus best een grote stap op mijn 70e! Inmiddels 1,5 jaar verder en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik voel me fitter en ga iedere week met plezier richting de krachttraining!
Bram Aaldering
Bram Aaldering
06/01/2023
Super leuke groepslessen en de mogelijkheid om zelfstandig te trainen!
Wouter Giesen
Wouter Giesen
05/01/2023
Hele fijne sportschool. Zeer toegankelijk voor beginner en gevorderder. Frank en de andere trainers zijn zeer vriendelijke mensen die een fijne sfeer met elkaar weten te creëren. Aanrader!
Gerda Ebbers
Gerda Ebbers
05/01/2023
SPORTIEFV is een zeer fijne sportschool. Je krijgt er goede begeleiding en er zijn veel variaties ivm beweging.Ik zou het iedereen aanraden om daar te sporten. En wat ik ook erg belangrijk vind is dat de sfeer heel goed is!!
Steven Giesen
Steven Giesen
05/01/2023
enthousiast team van trainers met veel variatie voor ieder niveau!