Jouw Sportbox

Word ongekend Sterk en Fit door de trainingsmogelijkheden van Sportiefv! Het gaat jouw leven 100% gelukkiger maken. Ben jij een startende of ervaren sporter? Het maakt niet uit. We hebben een passend aanbod voor iedereen. Middels onze persoonlijke aandacht voel jij je direct thuis. In onze Sportbox heerst een hele toegankelijke en ongedwongen sfeer. Wil jij met plezier werken aan een droomlichaam? Dan is Sportiefv jouw Sportbox.

5 Belangrijke voordelen van trainen bij Sportiefv:

 1. Train voor een sterker lichaam, Met minder lichaamsvet. Hierdoor ga je er beter uitzien, dit geef je meer zelfvertrouwen!
 2. Doe aan krachttraining bij Sportiefv en je krijgt gezondere lichaamswaarden, je wordt niet ziek of hoeft geen medicijnen meer te slikken.
 3. Train voor sterkere spieren die jouw gewrichten ontlasten. Laat je coachen op jouw voedingsinname. Je gaat gezonder eten en leven. Hierdoor hoef je geen dure zorgkosten te betalen voor fysiotherapie, artsen of medicijnen.
 4. Krachtraining van Sportiefv zorgt voor mooie strakke benen en billen. En voor sterke volle armen. Hallo zelfvertrouwen! Aju spaghetti-armen.
 5. Vergroot jouw uithoudingsvermogen bij de groepstrainingen van Sportiefv. Dat zorgt voor meer longcapaciteit. Hierdoor houd je alles beter vol. Een potje voetbal met je kinderen of kleinkinderen ga je niet meer uit de weg!

Jouw trainers

SPORTIEFV eigenaar en (personal) trainer - Frank Versteege

Frank Versteege

Eigenaar en Personal Trainer

Mijn naam is Frank Versteege en ik heb een passie. Ik houd ervan om mensen of groepen mensen fit te maken. Van huis uit ben ik docent Lichamelijke Opvoeding, maar na het behalen van mijn diploma op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen had ik maar één doel: ik wilde kinderen en volwassenen coachen en trainen. Ik ben mijn hart gaan volgen en ik ben terechtgekomen in de wereld van fitness, personal training en voedingsbegeleiding.

Van 2013 tot 2018 heb ik veel leer- en werkervaring opgedaan als fitnessmanager, personal trainer en voedingsbegeleider. Gedurende die periode heb ik met succes meerdere opleidingen afgerond. Naast het coachen en het verzorgen van trainingen beoefen ik graag krachttraining, voetbal en golf. Ook loop ik regelmatig hard. Ik vind het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken door middel van sport.

SPORTIEFV (personal) trainer - Lotte Dee

Lotte Dee

Personal Trainer

Mijn naam is Lotte Dee en ik kijk er naar uit om jou even enthousiast over sporten te maken als dat ik ben! Toen ik bij SPORTIEFV kwam sporten, had ik eindelijk iets gevonden aan sport dat echt bij mij past en waar ik met plezier naartoe blijf gaan. Inmiddels ben ik geschoold als ‘Functional trainers specialist’ en verzorg ik leuke groepstrainingen voor SPORTIEFV. Super leuk! Echt de moeite waard om te proberen. Wanneer zie ik jou in mijn groepstrainingen?

SPORTIEFV (personal) trainer - Joep Bijvank

Joep Bijvank

Personal Trainer

Mijn naam is Joep Bijvank en ik vind het geweldig om individuen en groepen te coachen en te trainen. Als SPORTIEFV-trainer verzorg ik personal trainingen, groepstrainingen en voedingsbegeleiding. Het geeft mijn enorm veel voldoening wanneer een sporter het maximale uit zichzelf en een training heeft gehaald.

Zelf doe ik ook fanatiek aan krachttraining. Ik vind het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken door zware gewichten te tillen. Het werk als SPORTIEFV-trainer past dan ook heel goed bij mij. Vanaf het moment dat Frank met SPORTIEFV begon, heb ik dit bedrijf op de voet gevolgd. Nu bieden we samen kwaliteit en persoonlijke aandacht in een superfijne sfeer!

pascal egbers

Pascal Egbers

Personal Trainer

Mijn naam is Pascal Egbers. Ik ben 31 jaar en kom uit Braamt. Ik ben een gedreven en veelzijdige sporter. Ik vind het combineren van krachttraining en cardio een geweldige manier om zowel kracht als uithoudingsvermogen te ontwikkelen. De afgelopen jaren heb ik mijzelf veelal ontwikkeld op het gebied van functional movements/ crossfit. Dit gaan jullie terug zien in de trainingen! Ik train al even bij Sportiefv. Misschien herken je mij vanuit de groepstrainingen of fitness. Zo ben ik in contact gekomen met Frank. Na een aantal goede gesprekken zijn we de samenwerking aangegaan om jullie te voorzien van mooie en uitdagende trainingen. Ik ga mij op korte termijn ook specialiseren als CrossFit Level 1 trainer🏆. De maandag avond start ik met de WOD en POWER. Ik hoop jullie snel te zien tijdens een van mijn trainingen!

SPORTIEFV (personal) trainer - Zoe Merbis

Zoë Merbis

Personal Trainer

Mijn naam is Zoë Merbis en ik ben 18 jaar oud.
Op dit moment zit ik in het 2e leerjaar van de ALO te Nijmegen
Ik geef gymlessen aan kinderen en organiseer activiteiten in de wijk.
In mijn vrije tijd tennis ik en loop ik hard om mijn conditie bij te houden!
Vroeger heb ik fanatiek geturnd en gehandbald.
In de winterperiode ga ik meestal naar Oostenrijk om ski- en snowboard lessen te geven!

Ondanks dat het sporten een groot onderdeel van mijn dagelijks leven is, blijf ik er plezier in houden.
Het delen van mijn kennis vind ik leuk maar het overbrengen van plezier in de sport vind ik het belangrijkste!
Ik geef iedere dinsdagavond en donderdagavond groepstrainingen bij SPORTIEFV. De WOD en Kids training
Als je bij mij in groepstraining zit krijg je een pittige maar leuke training.
Dus meld je snel aan voor een van deze trainingen.
Ik kijk er naar uit om je te zien. Groetjes Zoë!

SPORTIEFV (personal) trainer - Bryan Dieker

Bryan Dieker

Personal Trainer

Mijn naam is Bryan Dieker en ik geef voornamelijk Kracht & WOD trainingen bij Sportiefv.
Ik heb ruim 10 jaar Fitness ervaring en daarnaast heb ik veel Mud/Obstacle Runs gelopen in de afstanden variërend van 19 tot 42 km. Ik ben 6 jaar Marinier geweest waarbij mijn fysieke en mentale krachten tot het uiterste gedreven zijn.
Ik ben gecertificeerd Trainer Crossfit Level 1. Crossfit is mijn grote passie!
Ook vind ik het super leuk om sporters te begeleiden en trainen naar een specifiek doel. Met mij als trainer moet je maximaal gaan! Dan pas wil ik met jou samen doelen bereiken. Heb jij een mooi en specifiek doel? Let me know!

Ton Achternaam

Personal Trainer

Tekst

Wil jij lichaamsvet verliezen? Wil jij fit worden? Wil jij goed begeleid en getraind worden?

Vraag een GRATIS PT intake of GROEP TRAINING aan!

Onze specialisaties

 • Afvallen
 • Spiermassa winnen
 • Blessurebehandeling
 • Uithoudingsvermogen
 • Mensen fitter maken
 • Mensen sterker maken
 • Mensen mobieler maken
 • Mensen zelfverzekerder maken
 • Voeding
 • Motiveren

Opleidingen

 • CF level 1
 • EFAA NASM PERSONAL TRAINER
 • FITVAK FITNESS TRAINERS
 • HAN DOCENT LICHAMELIJKE OPVOEDING
 • KETTLE BELL TRAINER
 • ACE SPORTMASSAGE & VERZORGING
 • BGN GEWICHTSCONSULENT
 • OPLEIDINGEN 2000 SPORT & VOEDING
 • BODY SUPPORT
 • BODY SUPPORT MUSCLE UP
 • GEWICHTSCONSULENT
 • SPORT EN BEWEGEN NIV 3
 • FITNESS TRAINER SPORT EN BEWEGEN
 • ZORG EN WELZIJN NIV 2