Personal training

Wil jij aan een specifiek doel werken? Eindelijk eens die spiermassa opbouwen of vet verliezen zonder daarbij de motivatie kwijt te raken of blessures op te lopen? Dan is personal training de beste manier om dit te bereiken. De goed geschoolde en ervaren trainers van SPORTIEFV zijn in staat om een begeleiding te bieden die helemaal op jou is afgestemd.

Trainingen

Iedereen is uniek. Een trainingsaanpak die voor een ander werkt, is voor jou misschien helemaal niet geschikt. Samen gaan we daarom op zoek naar wat jij precies nodig hebt. Na een uitgebreide intake en meting stel je samen met de trainer van SPORTIEFV een effectief en haalbaar plan op. Daarbij kijken jullie naar training, voeding, rust en coaching.

Alle sporters gaan op hun eigen niveau aan de slag. Jong of oud? Fit of wat minder fit? De SPORTIEFV-trainers zijn positief ingesteld, motiveren goed, hebben inlevingsvermogen en trainen jou op de manier zoals jij het nodig hebt. De trainers maken hiervoor gebruik van het OPT-model. Wat dit model precies inhoudt, lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.

SPORTIEFV personal training
SPORTIEFV personal training

Metingen

In het traject van de personal training zullen de SPORTIEFV-trainers geregeld jouw lichaamssamenstelling meten met de Inbody 120. Dit apparaat meet nauwkeurig jouw spiermassa, vetpercentage, BMI, visceraal vet, enzovoort. Ook gebruiken wij meetlinten om de omvang te meten. Dit is allemaal bedoeld om jouw vooruitgang inzichtelijk te maken.

Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek!

NEEM CONTACT MET ONS OP!

wat ze zeggen