Personal training

1-op-1 werken aan jouw beste shape ooit met de Sportiefv succesformule. Voor 100% blijvende resultaten! Personal Training is één van de meest effectieve manieren om te werken aan jouw doelstellingen. Samen met jouw kundige Sportiefv-trainer ga jij voor mooie en blijvende resultaten. (Kan ook in Duo variant!)

Onze succesformule!

Stap 1. Actieplan. Tijdens de ‘1-op-1 fit check’ voor jouw beste shape ooit gaan wij opzoek naar jouw identiteit, kansen en potentieel. We achterhalen waarom jij nog geen resultaat haalt en maken een effectief actieplan bij Sportiefv dat ervoor zorgt dat jij ongekend Fit en Sterk wordt.

Stap 2. Droomlichaam! Samen met jouw Sportiefv-coach ga jij effectief werken aan jouw beste shape ooit. Kies voor personal trainingen of groepstrainingen om sterker en fitter te worden. Wij coachen jou op voeding met onze app. Dat zorgt ervoor dat jij veel Energie en Power krijgt. Work For It!

Stap 3. Na 3 weken Energieker, Fitter en Sterker! Door de persoonlijke contacten met jouw coach, de trainingen, de metingen en de coaching op voeding heb jij in 3 weken ongekende stappen gemaakt. Jouw basis is zo sterk dat niets jou meer kan breken. Dit zorgt voor nog meer motivatie.

Stap 4. 100% blijvend resultaat. Bij Sportiefv ben jij nummer 1, ben jij belangrijk en sta jij vooraan. Met ons passend aanbod aan groepstrainingen en fitness blijf jij Fit en Oersterk! Jij kiest een passend aanbod en plant per half jaar een Fitcheck bij jouw coach. That Keeps Us On The Right Track!

Wij garanderen 100% resultaat met onze succesformule. Start nu voor jouw beste shape ooit!

Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - personal training
Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - personal training

Waarom Personal Training Of Duo Training bij Sportiefv?

 • Train één op één of in duo’s bij onze mooie Sportbox. Zonder afleiding werken aan jouw doelstellingen.
 • Plan met jouw Sportiefv-trainer een geschikt Personal Training-uur in. Zo houd jij meer vrije tijd over.
 • Je wordt gecoacht op jouw voeding-inname. Dit zorgt voor kennis, motivatie en controle over jouw voedingspatroon. Wat leidt tot meer Energie, Vet Verlies en Spiermassa Winst.
 • Train met een Goed Geschoolde en Kundige Sportiefv-trainer. Dat zorgt voor een Effectieve en Kwalitatieve trainingen. Wat ervoor zorgt dat je geen blessures krijgt.
 • Kies voor Persoonlijke begeleiding in een fijne omgeving met kundige mensen. Wat ervoor zorgt dat jij je snel thuis voelt. En het maximale uit jezelf kan halen!
 • Met inbody-metingen checken we jouw vooruitgang. Deze bespreken we in een persoonlijk gesprek. Wat leidt tot meer motivatie!
 • Wij maken doelstellingen voor 6 maanden. Dit zorgt ervoor dat je na 6 maanden over kan schakelen naar fitness, groepstrainingen of een nieuw 6-maanden-personal-training-doel. Sportiefv werkt niet met lange contracten.
 • Sportiefv-trainers coachen naast Personal Trainingen of Duo Trainingen op jouw leefstijl. Door in contact te blijven via e-mail of app. Dit leidt tot verbinding. Een vertrouwensband. 1 team, 1 taak.

Meld je aan voor een GRATIS 1-op-1 Fit check!

  Uitstekend
  Gebaseerd op 76 recensies
  Karin Hulsman
  Karin Hulsman
  12/06/2024
  Fantastische sportschool! Kleinschalig met persoonlijke aandacht voor de uitvoering van oefeningen door de sporter. Geen ‘massa is kassa’ mentaliteit. De trainers weten je te motiveren om het uiterste uit jezelf te halen. Ik ben destijds gestart met het 8 wkn programma met personal training van Frank. Daarna gestart met de groepstrainingen. Afwisselende trainingen én gezelligheid!
  Fabiola te Winkel
  Fabiola te Winkel
  22/05/2024
  Hele fijne plek om te sporten. Goede begeleiding, vriendelijk, een fijne professionele sfeer en toegankelijk.
  57ratbuster
  57ratbuster
  06/05/2024
  Uiterst betrokken trainers, die jou op een positieve manier aanzetten tot steeds betere prestaties. Op een respectvolle, humoristische wijze het beste uit je halen, met oog voor jouw ambities, beperkingen en mogelijkheden. Maatwerk met een hoofdletter M. Aan te bevelen als je echt wilt groeien qua mentaliteit, lichaam en welbevinden. 💪✅
  Ivo Beetz
  Ivo Beetz
  09/04/2024
  Perfecte plek om te trainen!
  sera gademan
  sera gademan
  12/03/2024
  SportiefV is een super fijne sfeervolle sportschool waar je op je gemakt, eigen tempo en tijd kunt sporten. Frank begeleid mij met personal training, om mezelf verder richting de topsport (veldrijden) te ontwikkelen, dit houdt me gemotiveerd om steeds het maximale uit mezelf te kunnen halen 💪🏼
  Marit Mijnen
  Marit Mijnen
  28/02/2024
  Sportiefv is een hele fijne sportschool! Ik voel mij hier erg op mijn gemak. De WOD lessen vindt ik het leukst, hier kan je trainen op eigen kracht om steeds sterker/beter/fitter te worden en dat onder goede, motiverende en fijne begeleiding.
  Carla Hendriksen
  Carla Hendriksen
  22/01/2024
  Leuke en deskundige trainers. Het fijne aan de groepslessen is dat je zelf de intensiteit kunt bepalen. Kun je een bepaalde oefening niet, dan weet de trainer altijd wel een alternatieve oefening.
  Twan Ruikes
  Twan Ruikes
  29/12/2023
  Fijne sportschool! Mogelijkheid tot 17uur/7dagen te trainen. Voldoende ruimte en materiaal/ apparaten beschikbaar.
  Corine Kemperman
  Corine Kemperman
  10/11/2023
  SPORTIEFV geweldig gewoon super goede en zeer relaxte trainers/trainsters. In een half jaar mijn doel al bereikt zonder goede personal trainer had ik dit niet gered. Top!!