Personal training

1-op-1 werken aan jouw beste shape ooit met de Sportiefv succesformule. Voor 100% blijvende resultaten! Personal Training is één van de meest effectieve manieren om te werken aan jouw doelstellingen. Samen met jouw kundige Sportiefv-trainer ga jij voor mooie en blijvende resultaten. (Kan ook in Duo variant!)

Onze succesformule!

Stap 1. Actieplan. Tijdens de ‘1-op-1 fit check’ voor jouw beste shape ooit gaan wij opzoek naar jouw identiteit, kansen en potentieel. We achterhalen waarom jij nog geen resultaat haalt en maken een effectief actieplan bij Sportiefv dat ervoor zorgt dat jij ongekend Fit en Sterk wordt.

Stap 2. Droomlichaam! Samen met jouw Sportiefv-coach ga jij effectief werken aan jouw beste shape ooit. Kies voor personal trainingen of groepstrainingen om sterker en fitter te worden. Wij coachen jou op voeding met onze app. Dat zorgt ervoor dat jij veel Energie en Power krijgt. Work For It!

Stap 3. Na 3 weken Energieker, Fitter en Sterker! Door de persoonlijke contacten met jouw coach, de trainingen, de metingen en de coaching op voeding heb jij in 3 weken ongekende stappen gemaakt. Jouw basis is zo sterk dat niets jou meer kan breken. Dit zorgt voor nog meer motivatie.

Stap 4. 100% blijvend resultaat. Bij Sportiefv ben jij nummer 1, ben jij belangrijk en sta jij vooraan. Met ons passend aanbod aan groepstrainingen en fitness blijf jij Fit en Oersterk! Jij kiest een passend aanbod en plant per half jaar een Fitcheck bij jouw coach. That Keeps Us On The Right Track!

Wij garanderen 100% resultaat met onze succesformule. Start nu voor jouw beste shape ooit!

Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - personal training
Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - personal training

Waarom Personal Training Of Duo Training bij Sportiefv?

 • Train één op één of in duo’s bij onze mooie Sportbox. Zonder afleiding werken aan jouw doelstellingen.
 • Plan met jouw Sportiefv-trainer een geschikt Personal Training-uur in. Zo houd jij meer vrije tijd over.
 • Je wordt gecoacht op jouw voeding-inname. Dit zorgt voor kennis, motivatie en controle over jouw voedingspatroon. Wat leidt tot meer Energie, Vet Verlies en Spiermassa Winst.
 • Train met een Goed Geschoolde en Kundige Sportiefv-trainer. Dat zorgt voor een Effectieve en Kwalitatieve trainingen. Wat ervoor zorgt dat je geen blessures krijgt.
 • Kies voor Persoonlijke begeleiding in een fijne omgeving met kundige mensen. Wat ervoor zorgt dat jij je snel thuis voelt. En het maximale uit jezelf kan halen!
 • Met inbody-metingen checken we jouw vooruitgang. Deze bespreken we in een persoonlijk gesprek. Wat leidt tot meer motivatie!
 • Wij maken doelstellingen voor 6 maanden. Dit zorgt ervoor dat je na 6 maanden over kan schakelen naar fitness, groepstrainingen of een nieuw 6-maanden-personal-training-doel. Sportiefv werkt niet met lange contracten.
 • Sportiefv-trainers coachen naast Personal Trainingen of Duo Trainingen op jouw leefstijl. Door in contact te blijven via e-mail of app. Dit leidt tot verbinding. Een vertrouwensband. 1 team, 1 taak.

Meld je aan voor een GRATIS 1-op-1 Fit check!

  Uitstekend
  Gebaseerd op 61 recensies
  helen vermeulen
  helen vermeulen
  19/04/2023
  ben net lid (5 weken) en volg de groepstrainingen. Instructeurs zijn jong, professioneel & enthousiast. Veel persoonlijke aandacht, prettige sfeer. Appeltje (of banaan) voor de dorst na training aardige bijkomstigheid.
  Hans Wicherink
  Hans Wicherink
  18/02/2023
  Goed uitleg voor de oefeningen
  Igna Hendriks
  Igna Hendriks
  28/01/2023
  De oefeningen zijn uitdagend, worden goed uitgelegd en de houding wordt waar nodig gecorrigeerd. Trainers zijn goed op de hoogte van oefeningen en voeding voor alle leeftijden.
  annemiek tinselboer
  annemiek tinselboer
  11/01/2023
  Sport nu 3 jaar bij sportiefv. Fijne en persoonlijke begeleiding. Zowel op fysiek als voedingsgebied kun je hier terecht. Na 3 jaar nog steeds erg enthousiast.
  R. van Ling
  R. van Ling
  06/01/2023
  Sinds september 2021 bij Frank aan het sporten samen met mijn dochter. Ik had nog geen ervaring met sporten in een sportschool en dit was dus best een grote stap op mijn 70e! Inmiddels 1,5 jaar verder en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik voel me fitter en ga iedere week met plezier richting de krachttraining!
  Bram Aaldering
  Bram Aaldering
  06/01/2023
  Super leuke groepslessen en de mogelijkheid om zelfstandig te trainen!
  Wouter Giesen
  Wouter Giesen
  05/01/2023
  Hele fijne sportschool. Zeer toegankelijk voor beginner en gevorderder. Frank en de andere trainers zijn zeer vriendelijke mensen die een fijne sfeer met elkaar weten te creëren. Aanrader!
  Gerda Ebbers
  Gerda Ebbers
  05/01/2023
  SPORTIEFV is een zeer fijne sportschool. Je krijgt er goede begeleiding en er zijn veel variaties ivm beweging.Ik zou het iedereen aanraden om daar te sporten. En wat ik ook erg belangrijk vind is dat de sfeer heel goed is!!
  Steven Giesen
  Steven Giesen
  05/01/2023
  enthousiast team van trainers met veel variatie voor ieder niveau!