Bokzak training

Combineer 30 minuten Functional met 30 minuten boksen op een bokszak en je hebt ‘DE’ training voor krachtopbouw en vetverbranding. Sportiefv heeft een prachtige stellage met 7 bokszakken. Voor de eerste trainingen kun je bij ons terecht voor het lenen van bokshandschoenen. Tijdens een bokszaktraining maak je je hoofd lekker leeg. Het stoten, knieën, trappen met de juiste technieken op de bokszakken zorgt voor een ontspannen koppie. De Functional zorgt voor krachtopbouw. Wat wil je nog meer? Deze training is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. Na deze training heb je 100% zeker een voldaan gevoel.

Sportschool Sportiefv 's-Heerenberg - bokzak training

Meld je nu aan voor een PROEFLES!

  Uitstekend
  Gebaseerd op 76 recensies
  Karin Hulsman
  Karin Hulsman
  12/06/2024
  Fantastische sportschool! Kleinschalig met persoonlijke aandacht voor de uitvoering van oefeningen door de sporter. Geen ‘massa is kassa’ mentaliteit. De trainers weten je te motiveren om het uiterste uit jezelf te halen. Ik ben destijds gestart met het 8 wkn programma met personal training van Frank. Daarna gestart met de groepstrainingen. Afwisselende trainingen én gezelligheid!
  Fabiola te Winkel
  Fabiola te Winkel
  22/05/2024
  Hele fijne plek om te sporten. Goede begeleiding, vriendelijk, een fijne professionele sfeer en toegankelijk.
  57ratbuster
  57ratbuster
  06/05/2024
  Uiterst betrokken trainers, die jou op een positieve manier aanzetten tot steeds betere prestaties. Op een respectvolle, humoristische wijze het beste uit je halen, met oog voor jouw ambities, beperkingen en mogelijkheden. Maatwerk met een hoofdletter M. Aan te bevelen als je echt wilt groeien qua mentaliteit, lichaam en welbevinden. 💪✅
  Ivo Beetz
  Ivo Beetz
  09/04/2024
  Perfecte plek om te trainen!
  sera gademan
  sera gademan
  12/03/2024
  SportiefV is een super fijne sfeervolle sportschool waar je op je gemakt, eigen tempo en tijd kunt sporten. Frank begeleid mij met personal training, om mezelf verder richting de topsport (veldrijden) te ontwikkelen, dit houdt me gemotiveerd om steeds het maximale uit mezelf te kunnen halen 💪🏼
  Marit Mijnen
  Marit Mijnen
  28/02/2024
  Sportiefv is een hele fijne sportschool! Ik voel mij hier erg op mijn gemak. De WOD lessen vindt ik het leukst, hier kan je trainen op eigen kracht om steeds sterker/beter/fitter te worden en dat onder goede, motiverende en fijne begeleiding.
  Carla Hendriksen
  Carla Hendriksen
  22/01/2024
  Leuke en deskundige trainers. Het fijne aan de groepslessen is dat je zelf de intensiteit kunt bepalen. Kun je een bepaalde oefening niet, dan weet de trainer altijd wel een alternatieve oefening.
  Twan Ruikes
  Twan Ruikes
  29/12/2023
  Fijne sportschool! Mogelijkheid tot 17uur/7dagen te trainen. Voldoende ruimte en materiaal/ apparaten beschikbaar.
  Corine Kemperman
  Corine Kemperman
  10/11/2023
  SPORTIEFV geweldig gewoon super goede en zeer relaxte trainers/trainsters. In een half jaar mijn doel al bereikt zonder goede personal trainer had ik dit niet gered. Top!!