Steven

Steven

In juni heb ik mij ingeschreven voor een proeftraining bij SPORTIEFV. Het sporten was de laatste jaren verminderd en mede dankzij blessures had ik een flink gewicht opgebouwd. De gratis proeftraining is mij zeer goed bevallen. Hierna heb ik met Frank een persoonlijk gesprek gehad om te kijken hoe hij mij nog verder kon helpen.
Ik wilde flinke stappen maken, en ging voor het totaalpakket: voedingsbegeleiding en groepstrainingen die door SPORTIEFV zijn opgesteld.

✔️De voedingsschema’s zijn duidelijk omschreven en goed vol te houden. Als je iets niet lekker vindt gebruik je gewoon de vervangers lijst. De sfeer in de groepslessen is zeer goed en door Frank of Joep stijg je altijd weer een stukje boven jezelf uit.

✔️Vanaf juni tot heden ben ik al meer dan 15 kilo kwijtgeraakt. Uit eten en feestjes heb ik hiervoor niet hoeven te schrappen. Want genieten hoort erbij!
Ik had niet verwacht dat iemand mij keer op keer kon motiveren om door te blijven training, maar SPORTIEFV is het gelukt!

✔️Door SPORTIEFV ben ik een stuk fitter, sneller en energieker geworden. We gaan samen door om dit nog meer te verbeteren!

Steven
Steven