Yoga

Werken aan je kracht, balans en een ontspannen geest? Start dan met YOGA bij Sportiefv. Onze Yoga wordt verzorgt in een rustige en relaxte ruimte. Yoga-juf Joyce neemt jou mee in een training met verschillende dynamische oefeningen waarbij je mentaal helemaal tot rust komt. Je mobiliteit en soepelheid nemen toe naarmate je vaker meedoet met deze training. Het maximaal aantal deelnemers per training is 9. Persoonlijke aandacht staat bij onze yoga hoog in het vaandel. Iedere woensdag om 11:00 uur start onze yoga training. Ons doel is om binnen 6 maanden 4 les uren yoga in ‘s-Heerenberg aan te bieden. Wil jij een goede lichaamstraining en mentaal tot rust komen? Probeer dan onze yoga training een keer uit. Voor een proefles vragen we maar 5 euro. Neem via onderstaande formulier contact met ons op. Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren. Tot snel ziens!

Het mooie van yoga is dat je geen yogi of yogini hoeft te zijn om de vruchten te plukken. Of je nu jong of oud bent, overgewicht of fit, yoga heeft de kracht om de geest te kalmeren en het lichaam te versterken. Yoga is voor iedereen.

Meld je nu aan voor een PROEFLES!

  Uitstekend
  Gebaseerd op 70 recensies
  Twan Ruikes
  Twan Ruikes
  29/12/2023
  Fijne sportschool! Mogelijkheid tot 17uur/7dagen te trainen. Voldoende ruimte en materiaal/ apparaten beschikbaar.
  Corine Kemperman
  Corine Kemperman
  10/11/2023
  SPORTIEFV geweldig gewoon super goede en zeer relaxte trainers/trainsters. In een half jaar mijn doel al bereikt zonder goede personal trainer had ik dit niet gered. Top!!
  Marcel Van Alen
  Marcel Van Alen
  06/11/2023
  Frank en de personal trainers zijn fantastische begeleiding met herstel van mijn 2 herseninfarcten ( mentale en geestelijk herstel) kan iedereen deze sportschool aanbevelingen
  Marissa Vink
  Marissa Vink
  06/11/2023
  Hele fijne begeleiding, gezelligheid en genoeg uitdaging.
  Tom Hendriksen
  Tom Hendriksen
  16/10/2023
  Top sportschool!! Gevarieerde en uitdagende groepslessen. Vakkundige en zeer goede personal trainingen. Alles aanwezig voor een complete training
  Arthur Toonen
  Arthur Toonen
  16/10/2023
  FC Bergh VR1 is het seizoen 2023-2024 gestart met 1 keer per week een cross-fit sessie o.l.v. Zoë bij Sportiefv in 's-Heerenberg. Na 8 weken achtereen intensief te hebben getraind onder leiding van een enthousiaste Zoë is het seizoen top fit begonnen met tot op heden prachtige sportieve resultaten. Frank, dank voor je steun en van de winter gaan we dit herhalen om ook gedurende de donkere winterdagen onze fysieke gesteldheid op pijl te houden. Namens FC Bergh VR1 dank en tot januari.
  rens Berntsen
  rens Berntsen
  08/08/2023
  Ondanks de zomerstop toch fit kunnen blijven met de spelers en speelsters van Den Dam 2 en NVC/Den Dam. Leuke en afwisselende groepslessen gehad (functional, WOD) met enthousiaste instructeurs.
  helen vermeulen
  helen vermeulen
  06/08/2023
  als senior volg ik de groepstrainingen. Instructeurs zijn jong. Soms is de muziek zo luid zodat ik de instructies niet kan horen.