Yoga

Werken aan je kracht, balans en een ontspannen geest? Start dan met YOGA bij Sportiefv. Onze Yoga wordt verzorgt in een rustige en relaxte ruimte. Yoga-juf Joyce neemt jou mee in een training met verschillende dynamische oefeningen waarbij je mentaal helemaal tot rust komt. Je mobiliteit en soepelheid nemen toe naarmate je vaker meedoet met deze training. Het maximaal aantal deelnemers per training is 9. Persoonlijke aandacht staat bij onze yoga hoog in het vaandel. Iedere woensdag om 11:00 uur start onze yoga training. Ons doel is om binnen 6 maanden 4 les uren yoga in ‘s-Heerenberg aan te bieden. Wil jij een goede lichaamstraining en mentaal tot rust komen? Probeer dan onze yoga training een keer uit. Voor een proefles vragen we maar 5 euro. Neem via onderstaande formulier contact met ons op. Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren. Tot snel ziens!

Het mooie van yoga is dat je geen yogi of yogini hoeft te zijn om de vruchten te plukken. Of je nu jong of oud bent, overgewicht of fit, yoga heeft de kracht om de geest te kalmeren en het lichaam te versterken. Yoga is voor iedereen.

Meld je nu aan voor een PROEFLES!

  Uitstekend
  Gebaseerd op 61 recensies
  helen vermeulen
  helen vermeulen
  19/04/2023
  ben net lid (5 weken) en volg de groepstrainingen. Instructeurs zijn jong, professioneel & enthousiast. Veel persoonlijke aandacht, prettige sfeer. Appeltje (of banaan) voor de dorst na training aardige bijkomstigheid.
  Hans Wicherink
  Hans Wicherink
  18/02/2023
  Goed uitleg voor de oefeningen
  Igna Hendriks
  Igna Hendriks
  28/01/2023
  De oefeningen zijn uitdagend, worden goed uitgelegd en de houding wordt waar nodig gecorrigeerd. Trainers zijn goed op de hoogte van oefeningen en voeding voor alle leeftijden.
  annemiek tinselboer
  annemiek tinselboer
  11/01/2023
  Sport nu 3 jaar bij sportiefv. Fijne en persoonlijke begeleiding. Zowel op fysiek als voedingsgebied kun je hier terecht. Na 3 jaar nog steeds erg enthousiast.
  R. van Ling
  R. van Ling
  06/01/2023
  Sinds september 2021 bij Frank aan het sporten samen met mijn dochter. Ik had nog geen ervaring met sporten in een sportschool en dit was dus best een grote stap op mijn 70e! Inmiddels 1,5 jaar verder en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik voel me fitter en ga iedere week met plezier richting de krachttraining!
  Bram Aaldering
  Bram Aaldering
  06/01/2023
  Super leuke groepslessen en de mogelijkheid om zelfstandig te trainen!
  Wouter Giesen
  Wouter Giesen
  05/01/2023
  Hele fijne sportschool. Zeer toegankelijk voor beginner en gevorderder. Frank en de andere trainers zijn zeer vriendelijke mensen die een fijne sfeer met elkaar weten te creëren. Aanrader!
  Gerda Ebbers
  Gerda Ebbers
  05/01/2023
  SPORTIEFV is een zeer fijne sportschool. Je krijgt er goede begeleiding en er zijn veel variaties ivm beweging.Ik zou het iedereen aanraden om daar te sporten. En wat ik ook erg belangrijk vind is dat de sfeer heel goed is!!
  Steven Giesen
  Steven Giesen
  05/01/2023
  enthousiast team van trainers met veel variatie voor ieder niveau!